Blauwe sokken

Zoek jij mooie blauwe sokken van goede kwaliteit? Dan is het bij Feet This makkelijk slagen. Feet This heeft namelijk een ruime keus aan effen blauwe sokken. Onze Perzisch Blauwe sokken zijn samen met Denim Blauwe sokken echte bestsellers. Deze gekleurde sokken staan prachtig onder een jeans maar zijn ook uitstekend onder een nette pantalon te combineren. Alle sokken van Feet This zijn van hand-linked, meerdere keren gecontroleerd en gemaakt van eerlijk katoen. Feet This, dáár moet je blauwe sokken kopen!

Gekleurde sokken zijn hot

Naast de traditionele zwarte sokken worden blauwe sokken door de Nederlandse man het meest gedragen. Deze Nederlandse man beperkte zich enkele jaren geleden nog tot de donkerblauwe sokken. Maar afgelopen jaren zien we echter een verschuiving en worden er steeds meer kleurige sokken besteld. De blauwe sokken geven een mannelijke en verzorgde uitstraling.

8,99
8,99
8,99
8,99
8,99
9,99 Voorraad: 40
9,99 Voorraad: 9
8,99

Prachtig te combineren

Blauwe sokken staan onder vrijwel iedere outfit. Met cognac schoenen maak je bijvoorbeeld met de Azuur Blauwe sokken een prachtige combinatie. De speelse en uitdagende kleur geeft al snel aanleiding tot een vrolijk gesprek. Doordat alle sokken van Feet This geproduceerd zijn van gekamd katoen en effen van kleur zijn hebben de sokken, ondanks de vrolijke kleuren, toch een nette en klassieke look. Mensen met oog voor detail zullen opmerken dat je sokken draagt van hoge kwaliteit.

Blauwe sokken kopen en geen gaatjes?

Wist jij dat het niet nodig is om bij het open maken van je nieuwe sokken direct al een gaatje in je sokken te maken? Feet This sokken worden op een speciale manier voorzien van een label. Het dunne draadje waarmee het label aan de sokken vastgemaakt is, is met een simpele beweging te verwijderen. Daardoor zullen je sokken veel langer mooi blijven.

Sokken zijn slijtage producten. Dat betekent dat er in de meeste gevallen aan de onderzijde (loopvlak) van je sokken als eerste gaatjes ontstaan. Vaak worden de sokken eerst erg dun. Daarna zal er onvermijdelijk een gat in je sokken volgen. Feet This heeft in samenspraak met de fans een extra stevig loopvlak ontwikkeld. Door deze “dubbele bodem” gaan jou sokken veel langer mee. Met geavanceerde technieken is deze extra laag bijna niet zichtbaar en heb jij veel langer plezier van je sokken!