Gekleurde sokken? Slim en succesvol!

Gekleurde sokken vertellen veel

Gekleurde sokken? Kleding maakt de man. Daar is nooit enige twijfel over geweest. Het is belangrijk wat je uitstraalt. 

Bij kleur denken we misschien aan gekke sokken in patroontjes en met poppetjes. Nee dus. Mooie effen kleuren onder je pak maken je stijlvol.

Kleuren

Kleuren spelen een belangrijke rol in onze gemoedstoestand en beeldvorming. De kleur van je kleding zegt iets over je persoonlijkheid. Maar je kunt er ook op een uitstekende manier bepaalde effecten mee creëren.

Omdat kleding zo’n groot effect heeft op je gemoedstoestand, kan iets kleins als bijvoorbeeld gekleurde sokken je al helpen om wat dapperder en creatiever te zijn. Sokken zijn een klein, maar veelzeggend detail. Ze zijn de perfecte manier om subtiel net wat extravaganter voor de dag te komen. Waar de sokken met gekke figuren of drukke prints schreeuwen om aandacht, is een effen sok in een uitgesproken kleur subtieler en veel invloedrijker. We zijn blij om te merken dat steeds meer mensen voor gekleurde sokken kiezen.

32 gekleurde sokken 

 1. Beige Blond
 2. Bloed Rood
 3. Bordeaux Rood 
 4. Briljant Groen 
 5. Denim Blauw 
 6. Diep Groen 
 7. Donker Blauw 
 8. Fel Fuchsia 
 9. Gif Groen 
 10. IJs Blauw
 11. Ivoor Wit
 12. Jade Groen 
 13. Kastanje Bruin 
 14. Kolen Grijs 
 15. Koper Bruin
 16. Leger Groen 
 17. Licht Blauw 
 18. Licht Geel 
 19. Licht Grijs 
 20. Licht Rood 
 21. Licht Roze 
 22. Lila Paars
 23. Nacht Zwart 
 24. Perzisch Blauw 
 25. Puur Oranje 
 26. Thule Roze 
 27. Violet Paars 
 28. Wijn Rood 
 29. Zoet Roze 
 30. Zomer Blauw 
 31. Zon Geel
 32. Azuur blauw 

Persoonlijkheid

Sokken zijn een weergave van je persoonlijkheid. Hoewel sokken niet perse hoeven te matchen moet het geheel wel compleet zijn.

Uit onderzoek blijkt dat een bepaalde kleur van sokken invloed kan hebben op hoe anderen over jou denken. Het kiezen van de juiste kleur kan je dus een streepje voor geven bij sollicitaties of belangrijke gesprekken. 

Slim en succesvol

Volgens Elite Daily zijn mensen die gekleurde sokken dragen namelijk slimmer, succesvoller en revolutionairder dan anderen. Anat Keinan van de Harvard Universiteit:

“het is een goed idee om een keer iets anders dan anders aan te trekken, je hoeft niet bang te zijn om op te vallen. Als het er doordacht uitziet, wekt het de indruk dat iemand een hoge status heeft. Daarnaast straalt het een bepaalde mate van bekwaamheid uit”.

Kleur maakt je outfit af.

 

Chat openen
Kan ik je helpen?