Rode sokken

Toont alle 5 resultaten

8,99
8,99
Uitverkocht
8,99
8,99

Rode sokken

Draag jij nog steeds traditionele zwarte sokken of old school grijze sokken? Hebben we ook. Want ons design is zo goed, dat we zelfs deze kleuren produceren.

De afgelopen jaren zijn kleurrijke sokken langzaam steeds populairder geworden onder Nederlandse mannen. Rode sokken zijn juist in deze begin periode bij uitstek geschikt om te laten zien dat ook jij met de tijd mee gaat. De fel rode sokken van Feet This vallen mooi op onder jeans of een donkerblauwe pantalon. Daag jezelf uit en probeer onze rode sokken eens. Zeker weten dat ook jij er blij van wordt!

'Niet-geweldig-geld-terug-garantie'

Goede kwaliteit

De kwaliteit van sokken is een veelbesproken onderwerp. Natuurlijk zijn alle sokken onderhevig aan slijtage. Er is echter niets zo vervelend als en paar setjes dure sokken kopen en er al na een paar keer dragen achter komen dat er gaatjes en slijtplekken in je sokken komen. Bij Feet This hebben een aantal maatregelen getroffen om er voor te zorgen dat je niet alleen bij openen van de verpakking blij wordt.

Feet This sokken zijn:
- gemaakt van gekamd katoen (steviger en beter van kwaliteit);
- minder slijtgevoelig door de unieke pasvorm (Feet This®);
- voorzien van een "dubbele bodem" (verstevigd loopvlak);
- deels gemaakt van polyamide (om slijtage tegen te gaan.

En dat alles om iedere dag je Feet This sokken met een lach aan te trekken!

Wat zeggen rode sokken

Rood is de kleur van liefde en passie. Wist je dat sokken iets over je persoonlijkheid zeggen? Op de website Proud2bMe  is een leuk artikel geschreven over de kleur van jouw sokken. We citeren graag wat er gezegd wordt over rode sokken: " Je draagt rode sokken en je bent een emotioneel persoon. Je hebt een pittig karakter, uit je nogal eens fel en gaat conflicten niet uit de weg. Je bent snel geirriteerd en daarom nogal eens boos. Positief is, dat wanneer je eenmaal blij bent, de gevoelens van geluk ook intens zijn. Een dag samen met jou is (bijna) nooit saai." 

 

Chat openen
Kan ik je helpen?