Groene sokken

Groene sokken zullen niet bij iedereen in de sokkenlade liggen. Juist dat maakt het zo bijzonder en leuk om groene sokken te dragen. Door het ruime assortiment aan sokken heeft Feet This ook verschillende tinten groen. Op verzoek van verschillende van onze fans hebben met onze leverancier gesproken. De legergroene sokken zijn echt een welkome aanvulling gebleken.

Matchen

Vind jij het lastig om de stap je maken naar gekleurde sokken? Dat horen wij regelmatig. Terwijl gekleurde sokken toch algemeen geaccepteerd zijn. In magazijnen, op kantoren, in winkels, overal zie je tegenwoordig mannen met mooie sokken. De eerste stap is voor veel mannen om sokken te kopen die matchen bij je schoenen of je kleding. Het mooiste resultaat krijg je als je sokken passen bij je kleding of juist totaal niet passen. Als de kleur van je sokken niet terugkomt in de rest van je outfit zullen je sokken extra opvallen. Die extra aandacht zal niet iedereen direct waarderen. Toch willen we je uitdagen om het te proberen!

8,99
Uitverkocht
8,99
8,99
8,99
9,99 Voorraad: 1

Functionele sokken

Dat Feet This van gekleurde sokken houdt mag duidelijk zijn. Toch is het nog belangrijker dat sokken lekker zitten en passen bij jou activiteiten. Groene Feet This sokken zijn niet gemaakt om bijvoorbeeld mee te sporten. Wij weten dat verschillende fans niets anders willen dragen dan Feet This sokken. Dus sporten ze ook met deze sokken. Door uitstekende pasvorm en gebruikte materialen zijn Feet This sokken bij uitstek geschikt voor naar je werk, lekker thuis of bijvoorbeeld een verjaardag of feestje. Gekamd katoen zorgt ervoor dat de sokken goed ademen. Je zult dus niet snel last hebben van zweet voeten.

Duurzaam groene sokken

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de samenleving. De regelgeving en de publieke opinie veranderen snel. Bedrijven en personen die ons informeren over gekleurde sokken adviseren vaak groene sokken. Deze natuurlijke en frisse uitstraling geeft klanten of gesprekspartners op voorhand al een goed gevoel. Zit de kleur groen in jou bedrijfslogo? Of wil jij je personeel eens verrassen met een origineel cadeau? Neem gerust contact met ons op voor jou gepersonaliseerde sokken. Je kunt je sokken zelf volledig stijlen op de uitstekende basis van Feet This sokken.