Roze sokken

Roze sokken zijn helemaal hip. Na een roze overhemd en roze stropdas zijn roze sokken nu helemaal in. Op verschillende catwalk werd de trend vorig jaar al waargenomen. Inmiddels zien we dat steeds meer Nederlandse mannen het aan durven om prachtige roze sokken te dragen. Het is een prachtige combinatie met een trendy jeans. Gaat een roze overhemd of shirt jou te ver? Ga de uitdaging dan eens aan en begin met de prachtige gekleurde sokken van Feet This.

Sokken moeten lekker zitten

Dat sokken lekker zitten is misschien wel net zo belangrijk als een mooie uitstraling. Wie herkent het niet? Sokken met van die irritante naden bij je tenen. Of van die sokken die na een paar keer wassen al afzakken? Feet This sokken hebben een unieke Dutch Designed pasvorm. Na meer dan een jaar testen hebben we de juiste samenstelling en het perfecte model gevonden. Door de teennaden te kettelen heb jij geen last meer van irritatie. Het juiste katoen en de unieke samenstelling van materialen zorgen dat Feet This sokken als gegoten om je voeten zitten.

 

8,99
8,99
8,99
8,99
Aanbieding!
8,99 5,99
Aanbieding!
8,99 5,99
Aanbieding!
8,99 5,99
Aanbieding!
8,99 5,99

De kleur roze

Wist jij dat de kleur roze tot voor de 2e wereldoorlog juist jongetjes met roze kleding hebben gelopen? En wist je dat juist mannen in de Middeleeuwen roze maillot en lange sokken hebben gedragen? In het tijdschrift Historia stond er in 2017 nog een mooi artikel over mannen en de kleur roze. In de 18e eeuw was knalroze het toppunt van mannelijkheid. Omdat roze een afgeleide is van rood (de mannelijke kleur die passie en strijd) was het heel normaal dat jongens roze kleding droegen. Omdat de roze kleur voor fris en jeudig stond waren er ook meisjes en jongedames die graag roze draagden. Volgens hoogleraar in de geschiedenis Jo B. Paoletti heeft de marketing industrie de roze kleur pas aan meisjes gehangen.

Rozen sokken onder een pak

Ook onder een pak zie je het steeds vaker. Roze sokken die gecombineerd worden met een mooi donkerblauw pak. Het is een prachtige combinatie: Maar je moet wel oog hebben voor de juiste kleurenmatch. De verschillende tinten roze en blauw kunnen soms ook vloeken. Dus let bij formele gelegenheden wel even op. Het is verstandig om dan juist een donkerdere tint te kiezen van de kleur van je pak. Een goede match is in ieder geval erg belangrijk.