Sokken als unieke promotie!

Heb je wel eens nagedacht over een uniek promotiemiddel? Sokken dragen we iedere dag en mogen tegenwoordig best opvallen. Als je echt een relatiegeschenk wil geven dat daadwerkelijk gebruikt wordt, zijn een setje zelf ontworpen sokken hèt ideale relatiegeschenk. Aangezien iedereen van sokken houdt die lekker zitten en van goede kwaliteit zijn, worden onze sokken veel gedragen. Door op een subtiele en leuke manier reclame te verwerken zal er op een leuke manier over je bedrijf gesproken worden. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de sokken kunt ontwerpen.

Als je zelf sokken wilt ontwerpen, mag je het onderstaande formulier invullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld zullen wij contact met je opnemen.

Bij vragen kan je altijd een email sturen naar info@feetthis.com.

Sokken ontwerpen Oeteldonk
“oeteldonk”

Een ontwerp van Bart van den Hoven van de Heeren van ‘s-Hertogenbosch. Deze fraai ontworpen carnaval sokken zijn daar exclusief verkrijgbaar!

Eigen sokken ontwerpen

Bij Feet This kunt u uw eigen sokken ontwerpen.

We kunnen voor u de sokken in grote aantallen maken voor bijvoorbeeld een bedrijf als relatiegeschenk voor uw klanten.

Om er voor te zorgen dat u de perfecte sokken krijgt willen wij u vragen om de onderstaande velden in te vullen.

Om een goed beeld te krijgen van wat voor sokken dat u wilt, willen wij u vragen om tevens een plaatje te uploaden van de gewenste sokken, gewenste logo's, etc.
U kunt ook een bestaande sok invoeren, Bijvoorbeeld Denim Blauw